(4 port)
1 kg färskpotatis
1 knippe rädisor
1 rödlök
250 g cocktailtomater, gärna i olika färger
2 dl babyspenat
3 msk finhackad dill
Senapsdressing:
2 msk rapsolja
1 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
1 1/2 msk skånsk senap
Garnering:
Dillkvistar
Skrubba potatisen och koka den i saltat vatten. Låt ånga av ordentligt. Skär potatisen i mindre bitar och lägg i en stor skål.
Ansa rädisorna och ge dem ett snabbt uppkok i lättsaltat vatten. Spola genast av dem i kallt vatten och skär dem i mindre bitar. Skala och skär löken i tunna skivor. Skär tomaterna i halvor eller fjärdedelar. Vänd ner allt med potatisen.
Blanda dressingen och ringla den över salladen. Vänd ner spenat och dill inför serveringen. Garnera med dillkvistar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar