Pajdeg:
3 dl mjöl
3/4 dl rapsolja
3/4 dl vatten
Salt
Fyllning:
Quornfärs
1 påse tacokrydda
ca 1 dl vatten
skivade tomater
Täcke:
1 del crème fraiche (neutral smak)
1 del grädde
1 del Cantadou Chili & Paprika
Riven mozzarella
Sätt ugnen på 200°C.
Pajdegen:
Gör pajdegen och förgrädda den i ca 10 minuter.
Fyllningen:
Stek quornfärsen, häll i tacokryddan och vattnet och blanda ihop. Häll upp fyllningen i det förgräddade pajskalet och lägg skivade tomater över färsen.
Täcket:
Blanda ingredienserna och bred alltsammans över fyllningen. Toppa med ett rejält lager riven mozzarella-ost och grädda i ca 15-20 minuter.
Tack, Lotta för receptet!
3 kommentarer:
tack för receptet
men är cantadou verkligen vegetarisk?
Hmmm... där sa du nåt! Jag antar att detta beror på vilken typ av vegetarian man är, och jag ska kolla detta med Lotta för hon är vegetarian.
Jag har nu frågat Lotta om detta med Cantadou-osten och hon svarade så här:
"Det är märket på osten som heter så och den finns ju i flera olika smaker. Den jag använder till pajen är chili/paprika. Den är laktovegetarisk, vilket betyder att den innehåller mjölk så som all ost men INGET kött."
Skicka en kommentar