28 juni 2008

Kaviarsallad

5-6 kokta kalla potatisar
rödlök
inlagd gurka
purjolök
äpple

Sås:
1 dl gräddfil
1 dl majonnäs
2 msk ketchup eller chilisås
6 msk kaviar

Garnering:
2 hårdkokta ägg
ett par msk skivad purjolök



Tärna potatisarna.

Strimla eller skär i bitar rödlök, inlagd gurka, purjolök och äpple, så att du får 1 dl av varje sort.

Varva allt i en skål.

Blanda såsen av gräddfil, majonnäs, ketchup (eller chilisås) och kaviar från tub.

Ringla såsen över salladen och rör om.

Garnera med äggen (hackade eller skivade) och ett par msk skivad purjolök.

Täck över skålen och låt den stå i kylen ett par timmar före serveringen.

Tips! Det går bra att blanda i de hackade äggen direkt och utesluta den inlagda gurkan.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...