(4 pers)
750 g potatis
1-2 broccolihuvud
4 laxfiléer skurna i bitar
Sås:
2 dl creme fraiche
2 msk grov senap
hackad persilja
salt och peppar
Parmesantäcke:
3 msk riven parmesan
Sätt ugnen på 250ºC. Skala och klyfta potatisen och koka tills den nästan är klar. Skär broccolin i bitar och låt dem koka med i cirka 3 minuter. Skär laxen i bitar och lägg den, potatisen och broccolin i en ugnsäker form. Blanda creme fraiche med senap, salt, peppar och hackad persilja. Fördela såsen ovanpå, strö över parmesanen och gratinera sedan i ugnen 5 minuter eller tills såsen bubblar.
Tack för receptet, Carina!
2 kommentarer:
Nu har jag lagt till din blogg bland mina favoriter :)
Roligt att höra! Tack för det, Carina! :)
Skicka en kommentar